Kategorier
Prosjektet Ukategorisert

Takk for oss KRAFT

Dæven døtte, plutselig var det påske og det betyr at tiden min i prosjektet er over. Fremover blir den eneste krafta jeg kommer borti, tricepsen min (og den er ikke mye å skryte av). KRAFT-prosjektet, for en erfaring det har vært. Så mega kult det har vært å få vite mer om Ulefoss og Lunde, lærdom jeg har effektivt spredd til mine venner og bekjente, for det er mye interessant å komme med! Telemarkskanalen, Fensfeltet, dyktige håndverkere og kunstnere, naturressursene og ikke minst historien.

To stk som har fått fine smykker i avslutningsgave av prosjektleder og SA-HO!

Det er ikke bare Hannah sin tid i KRAFT som er over, min (Amalie`s) tid i prosjektet som trainee gjennom USN, var ferdig i slutten av februar. Og jeg kan med det si meg helt enig i alt Hannah skriver, og at det har vært et flott spark ut i arbeidslivet. Det å lære hvordan man jobber med et kulturprosjekt av nasjonal størrelse på et lokalt nivå i et lite lokalsamfunn, det er virkelig lærerikt. Vi har fått frihet til å gjøre det vi tror er til det beste for alle vi har jobbet med, vi har fått være med på gøye aktivteter og samlinger og blitt godt kjent med kultur og reiselivs aktørene i kommunen. Det har vært rom for kreativitet og utvikling for oss kreative sjeler – og det takker vi vår prosjektleder Marit for, samt alle andre i styringsgruppa og kommunen 🙂

Under finner du litt “snap shots” av vår tid i prosjektet og noen høydepunkter!

Så var det tid for å arrangere kurs i sosiale medier av dyktige Elise Landa, et kurs vi selv lærte masse av og som har hjulpet oss videre i prosjektet.
Vi var heldige som fikk hilse på disse artige skapningene som hadde flyttet inn på Sveinseid. Det blir spennende å se hva Svenseid Alpakka kommer til å satse på videre 🙂
I oktober hadde vi workshop sammen med Telemarkskanalen Booking AS, for et knippe av kultur og reiselivs aktørene i Nome for å kunne lage salgbare pakker langs Telemarkskanalen den kommende sesongen. En workshop som var med på lage grunnmuren for videre samarbeid og nye muligheter mellom aktørene på Ulefoss og i Lunde.
For å kompensere for at det ikke har vært mulig å møte de andre partnerne i prosjektet ble det tatt intiativ om å sende hverandre smaksbokser fra våre regioner. Det ble samlet inn en hel eske med produkter laget i regionen vår til vår partner i Belgia.
Det nærmet seg jul og juleferie – og vi fikk tid til å lade opp batteriene til siste innspurt over nyttår!
Etter noen uker med hjemmekontor etter jul var det deilig å komme tilbake på kontoret og jobbe sammen igjen uten å se hverandre på skjerm.
I januar jobbet vi mye med et transnasjonalt prosjekt mellom KRAFT, Nome kommune, Nome kulturskole, Värmland og Sunne kommune – og det er rett rundt hjørnet nå! Lys uten grenser går av stabelen 10.april! For mer info se Nome kulturskole sin facebook 😀
Vi jobbet med mange prosjekter og aktører på en gang i februar, og skrev et eget innlegg på bloggen om hvordan ukene så ut for oss. Det kan du lese her: https://kraftbloggen.no/2021/02/01/en-uke-i-kraft/
En dag på kjøkkenet – smaksboksene som hadde blitt sendt rundt til partnerne i prosjektet nærmet seg slutten og vi var så heldige å få en kokebok fra Tyskland! Den måtte testes ut, og vi fikk lage en tradisjonsrik tysk rett.
Den siste tiden i prosjektet brukte vi til å lage en film om de KRAFT-prosjektet har jobbet tettest med gjennom prosjektet, ettersom vi har muligheten til å utvide prosjektet til 2023. Det gjenstår å se om dette blir godkjent, men vi krysser alt vi har! Vi laget også ny nettside for Øvre Verket, se den her: ovreverket.no
Så markerte vi at våre trainee perioder var ferdig sammen med vår kjære prosjektleder Marit og kunnskapspartner ved USN Anne Gry! 😀

Det har vært en stor fornøyelse å bli bedre kjent med alle vi har møtt på vår vei i prosjektet, i kommunen, på kompetansehuset og ute i felten. Tusen takk for flotte 6 og 10 måneder, vi ses nok videre! Trainee Hannah og Amalie, out.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *