Kategorier
Prosjektet

En uke i KRAFT

Du lurer kanskje på hvordan en uke ser ut for oss som jobber i KRAFT-prosjektet? Her får du svaret!

Torsdag – Møte med Midt Telemark og Nome Utvikling (MTNU) for å lage utkast til en avtaleskisse. Den vil være fin å ha når vi inngår avtaler med samarbeidspartnere, og da er det superkjekt med litt hjelp av dyktige Ann Kristin Ødegård i MTNU.

Viktig med litt påfyll under lange møter 🙂

Fredag – Jobbdag hver for oss, SA-HO damene Marit (prosjektleder i KRAFT) og Siri sitter på biblioteket på Universitetet i Sørøst-Norge og det samme gjør Hannah (trainee i KRAFT).

Antibac til folket!

Mandag – Møte med Värmland, lead partner, Nome kulturskole og Nome kommune om transnasjonalt samarbeid som kommer våren 2021. Dette blir et kjempe spennende prosjekt som vi gleder oss til å fortsette arbeidet med! 🙂

Tirsdag – Vi jobber med utviklingen av Fellandgården og skriver forprosjekt skisse.

Møte med Fredrik i Juel Skogforvaltning og Hege i ToOgTyve for profilering og branding av spennende nye produkter som kommer senere i år.

Onsdag – Vi har hjemmekontor og jobber med forefallende arbeid, som f.eks. kommunikasjonsplan, sosiale medier, filmredigering, bedriftsoppfølging osv.

Torsdag – Møte med Cupido partnerne fra alle de andre landene i prosjektet om status, transnasjonalt samarbeid og videre planer for prosjektet.

Dette er et eksempel på hvordan en uke ser ut for oss, det er mye gøy på gang og ingen uker ser like ut – det liker vi godt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *