Kategorier
Prosjektet Ukategorisert

Full galopp, ingen koronastopp

Nå er vi ute i den tredje uken av 2021. Godt nytt år roper vi fra KRAFT, enten det er på kompetansehuset eller fra hjemmekontor. Vi tenkte å informere om at vi har flere prosjekter på gang!

I Lunde ser vi nærmere på utviklingen av Fellandgården og representative stier som skal vise frem Lunde sine perler, og ikke minst selveste hjertet av Telemarkskanalen. 

Timeplanen fyller seg også opp med planleggingsarbeid og nye pakketilbud langs Telemarkskanalen som skal lanseres utover våren. Det er også et spennende transnasjonalt samarbeid som er i startsfasen, -og det er i sjette gir! (For de el-kjørende som ikke husker hva gir er, betyr dette veldig fort). Vi skal også selvfølgelig jobbe videre med kampanjer som skal visualisere Nome bedre – og presenteres både lokalt og internasjonalt!

Vi ønsker å jobbe mer med videomateriale fremover, og har allerede startet litt. Følg med på vår nye youtubekanal, hvor det kommer jevnlige filmer som viser litt av hvert fremover! 🙂 https://www.youtube.com/channel/UCtisn9hyNrdnPK3jreJZmaA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *