Kategorier
Folk som får ting til å skje Produktutvikling Støtt ditt lokale næringsliv

Kurs i sosiale medier

Tirsdag 20.10 arrangerte KRAFT-prosjektet et kurs i sosiale medier for småbedrifter og frivillige organisasjoner på Ulefoss Samfunnshus. Elise Landa var kursholder, hun jobber som digital rådgiver til daglig. Hun inspirerte en fin bukett av påmeldte bedrifter og organisasjoner til videre bruk av sosiale medier.

Trainee Hannah ønsker alle velkommen.

Elise kom med en pekepinn på hvilke medier man burde bruke mest, på hvilke ulike måter man skaper mest mulig synlighet og ellers gode tips og triks. Det ble gjort oppmerksom på mange interessante fakta om hvordan folk flest bruker og reagerer på innlegg i sosiale medier, som f.eks. at vi scroller ca. 90 meter hver dag og at man vil ha 57% høyere liker rate ved å bruke emojies 😀

Hun satt også fokus på at for å engasjere publikum/kunder må man også engasjere seg tilbake, lytting og menneskelige øyeblikk er veldig viktig for å skape engasjement. Fremsnakk er også en vesentlig del, spesielt når man bor på mindre plasser som her i Nome. Interaksjon er gull verdt for alle som jobber i sosiale medier for å kunne komme i dialog med publikum/kunder.

Alle bedriftene/organisasjonene fikk i oppgave å skrive ned sitt syn på de fire F-ene, og hvem som er drømmekunden.
Elise brukte gode eksempler fra praksis, og det dukket plutselig opp et godt eksempel fra en av Nomes bedrifter, Victoria og Henrik – GØY!

Vi håper at alle bedriftene/organisasjonene som deltok fikk utbytte og vil jobbe med sosiale medier på en hensiktsmessig måte som skaper større engasjement i fremtiden! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *