Kategorier
Folk som får ting til å skje Produktutvikling Ukategorisert

Befaring langs Folkestien i Lunde

Tirsdag 7.oktober samlet KRAFT-prosjektet et knippe dyktige folk for å ha en befaring rundt Folkestien i Lunde. Dette er et initiativ daglig leder av Telemark kanalcamping har kommet med til KRAFT, og som vi ønsker å se nærmere på. Vi hadde med oss representanter fra teknisk etat i Nome kommune, Vestfold og Telemark fylkeskommune og prosjektet i inkluderende reiseliv Midt-Telemark .

Det er flere grunner til at det trengs en oppfrisking av stiene som allerede finnes, men mest av alt fordi det er et tilbud som er godt brukt av både bygda og turister. Folkestien er et populært turområde spesielt om sommeren når campingplassene er fulle, og båtene på kanalen går i full trafikk. Målet med befaringen var å se hvilke steder langs stien som har potensiale til å bli brukt og vist frem på en ny og spennende måte. Dette kan være å få frem stedsidentitet på vegger som er tomme, eller henge opp bilder og tekstutdrag fra gamle dager for å vise hvordan stedene har forandret seg over tid. Et ønske og mål er at Folkestien skal være tilrettelagt med universell utforming som passer alle behov. Fremover er planen å inkludere lokalbefolkningen, slik at de kan få frem sine meninger og ideer.
Vi gleder oss til fortsettelsen av dette arbeidet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *