Kategorier
Prosjektet Ukategorisert

Smartere med VR og digitale verktøy

I går åpnet vi dørene på Kroa i Bø for alle som var interessert i å lære litt mer om VR og digitale verktøy. Arrangementet het VR -verdiskaping i fremtiden, og fokuset var å inspirere bedrifter og enkeltpersoner til å ta i bruk digitale verktøy på en ny og innovativ måte.

Arrangementet var et samarbeid mellom Cupido KRAFT-prosjektet i Nome kommune, Com3-prosjektet i Vinje kommune, USN og Forskningsdagene.

Foredragsholdere var Ellen Svarverud fra USN og Ragnhild Hutchison fra Tidvis AS. Temaer som ble belyst var interaksjon mellom menneske og teknologien, og digitale verktøy for formidling og markedsføring.

Det var en utrolig spennende og lærerik dag, både med foredrag og workshop!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *